top of page
Image by Christian Mackie

Köksrenovering

Att renovera eller bygga ut sitt kök kan kännas som en komplicerad process, men det behöver det inte vara. Det innebär oftast en större investering som innefattar en mängd olika typer av hantverksarbeten som snickerier och målning, VVS- och elarbeten, ventilation och kakelsättning. 


Xtor Byggruppen hjälper till med köksrenovering i Stockholm, och som specialister inom området ansvarar vi för hela processen - från rivning av ditt gamla kök, till montering av det nya. Alla våra hantverkare är certifierade och har nödvändiga expertis och de tillstånd som krävs för att du ska känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört. Med fasta priser och skriftliga avtal är du alltid garanterad hög kvalitet och kan känna dig trygg med att lämna över totalansvaret till oss. 


För att ditt kök ska bli precis som du vill ha det behövs god planering, kvalitetsmaterial och ett bra utförande - därför är det viktigt att det blir rätt från början och att du anlitar rätt företag för din köksrenovering. Vi har samarbetat med flera stora köksleverantörer under många år, men du kan även ta fram använda dig av en annan leverantör eller kontakter. 

Vi vägleder dig genom hela processen

Vi vill att våra tjänster ska hålla en hög standard och därför kompromissar vi aldrig med kvalitet. För oss är säkerhet och hållbarhet viktigt och våra tjänster ska överensstämma med våra kunders förväntningar och behov. Du blir därför tilldelad en kontaktperson tidigt i processen, som regelbundet vägleder och uppdaterar dig för att du ska känna dig delaktig. 


Tillsammans skräddarsyr ni kreativa lösningar, utifrån de behov och önskemål som du har - oavsett om det handlar om en helt ny köksmiljö, nya förvaringsmöjligheter eller utbyggnad av det befintliga köket. Det gör att du inte behöver lägga tid på att koordinera själv utan kan lägga tid på dig och din familj. 


Välkommen att kontakta oss för en prisuppskattning på din köksrenovering!

bottom of page