top of page

Fler tjänster 

Plåt och tak
Vi utför alla typer av plåtarbeten i alla miljöer, och väljer de mest effektiva arbetsmetoderna beroende på underlaget och takets skick. Hög kvalitet är viktigt för oss, därför arbetar vi bara med de bästa produkterna på marknaden.

Snickeri och inredning
Vi anser att man kan bygga i princip vad som helst av trä, och är specialiserade på att skräddarsy lösningar efter varje nytt projekt vi stöter på. Vi utför alla typer av snickeriarbeten med alltifrån finsnickeri till platsbyggda detaljer i hemmet.


Nybyggnation och tomt
Vi skapar de bästa förutsättningarna och bygger ert drömhus - genom projektledning av hela processen, ritar och planerar.

 

Mark och schakt 
Vid uppdrag som gäller ny-, till- och ombyggnationer tar vi även hand om alla förekommande markarbeten.

 

Ritning och planering

Vi skapar ritningar utifrån era önskemål och behov, samt optimerar och effektiviserar utrymmen - allt för att ni ska få det hus ni önskar er.

Våra tjänster

Xtor Byggruppen erbjuder tjänster inom taklyft, ombyggnad och renovering. Med över 45 års svårslagen kunskap och erfarenhet inom branschen, vet vi att vi kan kalla oss experter på det vi gör. För oss är inga arbeten för stora eller små och vi anser att ingenting är omöjligt. Vi älskar att förändra och förnya och förvandlar dina idéer till verklighet. 

bottom of page